2.10.2009

2nd beginning

Viisi enemmän tai vähemmän piinallista odotuksen kuukautta alkaa olemaan pikkuhiljaa takanapäin ja vihdoin on taas aika suunnata nokka kohti aasiaa. Uusi alku alkaa siis jo ylihuomenna sunnuntaina, jolloin Air Berlinin koneet kuljettavat minut punavalkoisine siipineen Dusseldorfin kautta kohti Bangkokia. Tapojeni vastaisesti, olen nyt pienen epävaruuden johdosta buukannut vielä jatkolennon Koh Samuille asti, josta tarkoituksenani on edelleen keretä vielä viimeiseen Koh Taolle saman päivän aikana lähtevään lauttaan. Vaikka lentäminen on paitsi kallis ja epäekologinen, mutta myös äärimmäisen tylsä matkustustapa, en halunnut nyt ottaa riskiä siitä, että joutuisin painimaan kaksi peräkkäistä yötä mahdollisten selkäkipujen kanssa. Selkä, kuten muukaan ruumis kun nyt ei ole vielä täysin 100% kunnossa.

Matkajärjestelytkin alkavat näin kaksi päivää ennen lähtöä olemaan pääsääntöisesti kuosissa. Uudet vakuutukset on hommattu ja paperit Kelaan pikäkestoisesta ulkomailla oleskelusta lähetetty. Rinkka on vielä pakkaamatta ja sen tekemisen jälkeen on vielä suunnattava ostamaan yli jäänyt tila täyteen kotimaan tuliaisia maailmalla odottavia ystäviä varten. Aste asteelta alkaa matkakuumekin nousemaan!

Nyt on siis aika myös jättää hyvästit kaikille suomeen jääville ystäville, tutuille ja perheenjäsenille. Vaikka Suomi pian kohtaakin jokavuotisen synkkyyteensä, koittakaa itse olla vaipumatta näihin fiiliksiin. Annan lopuksi vielä yhden vinkin, jolla voitte yrittää piristää kaamoksen ja kylmyyden mahdollisesti musertamaa mieltänne. Nimittäin rynnätkäähän Ateneumiin tutkimaan Pablo Picasson töiden väriloistoa. Näyttely on esillä aina ensi tammikuun alkuun saakka ja on ehdottomasti käymisen arvoinen. Erityisesti kubismin ja surrealismin ajan töistä monet ovat todella briljantteja. Suosittelen lämpimästi!

3 kommenttia:

  1. Oikein Hyvää Matkaa Hese!!!
    Ollaan hengessä mukana ja huomenna tuodaan omat kotimaan tuliaiset sun rinkkaan, kuten sovittiin.
    Kerro kaikille PALJON terveisiä ruskaisesta Suomesta ja ottakaahan ilo irti kun kohtaatte.
    Miettikää tarkkaan sinne Filippiineille menoa, ettei meidän vanhusten tarvi olla sydän syrjällään täällä kotona.
    t. Jere´s Mom ja Edi

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Filippiineille jos suunnataan niin varmasti vasta sitten kun taifuunikausi on ohi.

    VastaaPoista
  3. Jeah.

    Hommasin just filppareiden kirjan ja uskon et saadaan se pari kuukautta siella kulumaan... ;)

    VastaaPoista